Ponuda

UV PRINTERI

Industrijski UV pisači koriste digitalne slike i ispisuju ih izravno na podlogu. Ovi strojevi koriste cijan, magenta, žutu, crnu, bijelu i lak UV tintu za reprodukciju zapanjujućih grafika na raznim materijalima kao što su plastika, staklo, nehrđajući čelik, keramika i drugo. Kao što mu ime kaže, UV tinta se nakon printa suši UV svjetlom. Inkcups proizvodi i prodaje tri različite vrste UV pisača: plošne, cilindrične i printere s transportnom trakom.

Inkcups pruža cjelovito rješenje za digitalne UV pisače, uključujući tinte, rezervne dijelove i podršku. Nudimo veliki izbor UV boja za osiguravanje prianjanja na gotovo sve podloge, a istovremeno nudimo izuzetnu otpornost na habanje. Naši rezervni dijelovi za tintne pisače uvijek su na zalihama kako bismo svim kupcima osigurali brzu isporuku. Tehničari podrške za inkjet ispis uvijek su dostupni za odgovore na sva pitanja o održavanju i podršci vašeg uređaja. Osim toga, Inkcups nudi opsežan odjeljak s resursima s više informacija i korisnih podataka za sve inkjet strojeve. Digitalizacija može biti teška, ali s partnerom poput Inkcupsa, to je jednostavno.

Pogledajte Ultimate UV Inkjet Printer Guide kako biste saznali više o digitalnom UV ispisu!

POMOĆNI STROJEVI ZA TISAK

Dodatni strojevi koji će vam pomoći u osiguravanju najviše kvalitete ispisa vašeg proizvoda. Tehničari podrške za inkjet ispis uvijek su dostupni za odgovore na sva pitanja o održavanju i podršci vašeg uređaja.